Chief Tibri Z MFS springt over 2m!

De Braziliaan Pedro Junqueira Muylaert en Chief Tibri Z MFS overwonnen in St. Lô de symbolische 2m en schreven zo de zesbarenproef op hun naam. 13 kandidaten namen deel aan deze six bars en met de hoogste sprong op 1.90m waren er nog steeds 8 combinaties in de running. Uiteindelijk bleek enkel de tienjarige Chief Tibri Z MFS (VDL Corland x Berlin) van fokker Aster Pieters opgewassen om over een sprong van 2 meter hoogte te springen. Anna-Julia Kontio uit Finland eindigde met Callas AH Z (Contact van de Heffinck) op een gedeelde tweede plaats met vier strafpunten in de vierde barrageronde.

CSI3*

Een overwinning in de zesbarenproef, was niet het enige topresultaat dat Pedro Junqueira Muylaert boekte tijdens Meeting d’Automne 2019 in Saint-Lô. Met Chief Tibri Z MFS spong hij eerder naar een tweede plaats in de 1.40m openingsproef rechtstreeks op tijd en ook in de driesterren GP werd hij de runner up. Hiervoor zadelde hij Prince Royal Z MFS (oorspronkelijk Prince Royal Z de la Luz), een zoon van Prince de Revel x Ramiro Z gefokt door Ricardo en Marleen Kierkegaard-Melchior.

CSI 1*

In de één ster GP met hindernissen op 1.35m-niveau was de dubbel foutloze prestatie van thuisruiter Reynald Angot met Double Trouble v Overis Z (Darco x Cento) goed voor een vijfde plaats. Op 1.30m-niveau werd Axelle Lagoubie derde met Feeling de Hus Z (For Hero de Hus x Cornet Obolensky) in de proef met twee fasen. Eden Leprevost Blinlebreton en Copacabana of the Paddocks Z (Coriano Z x Papillon Rouge) finishten als vijfde. In de speedproef pakte Bjorn Vandenbossche ook een vijfde plaats met de door Stoeterij Zangersheide  gefokte Ascaina Z, een zevenjarige dochter van Asca Z x Caretano Z. Hugo Paris volgde op plaats zes met Confetti d'Auge Z (Commissario x Dollar du Murier). In de 1.25m proef op tijd ging de winst naar Daniel Delsart en Charlie Brown Z (Canabis Z x Latano I).

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus?