Zangersheide runner-up in 3* en 1* GP’s Le Touquet

In de Franse gemeente Le-Touquet-Paris-Plage werd er afgelopen weekend op CSI3* en CSI1* niveau gesprongen. Zowel in de 3* GP als in de 1* GP sprongen Zangersheide geregistreerde paarden naar een tweede plaats.

50 deelnemers verschenen aan de start van de driesterren Grand Prix. De korte toegestane tijd bleek voor velen een groot struikelblok. 7 combinaties bereikten de finish met één strafpunt voor tijdsoverschrijding. Van de negen paarden in de barrage, bleven er slechts vier een tweede keer foutloos. Frank Schuttert en Queensland E, die oorspronkelijk Quinto de la Hamente Z heette, vormen amper twee maanden een paar. Op de openingsdag sprongen Frank en deze zoon van Quickfire de Ferann x Socrate de Chivre al naar een vijfde plaats en dat resultaat verbeterden ze nog in de 1.50m aangeschreven grote prijs. Met hun foutloze omloop in 41,80 seconden moesten ze enkel de Portugees Rodrigo Giesteira Almeida voor zich laten.

In de 1.35m CSI1* GP werden Caid de Jarsay Z en thuisruiter Alexis Lheureux de vice-winnaars. Deze negenjarige nakomeling van Clinton x Heartbreaker was één van de drie dubbel foutloze combinaties en verzekerde zich met 45.02 seconden van de tweede plaats.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?