Z-paarden domineren in Bonheiden!

De hoofdrubrieken in de Spring Tour van Bonheiden werden meermaals gedomineerd door Z-paarden. De topcombinaties van het concours zijn ongetwijfeld Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z en Melanie Gelin met Attoucha Hero Z.

Dieter Vermeiren en Kingston Town 111 Z (Kashmir van Schuttershof x Chellano Z; f: Stal Harrie Theeuwes) slaagden er maar eventjes in om zowel de 1.45m hoge rankingproef als de 2* GP op hun naam te schrijven. Melanie Gelin en Attoucha Hero Z, van Aganix du Seigneur Z x Diamant de Semilly (f: Gerry Marron & Luc Henry), wonnen alweer twee proeven voor zevenjarigen in Bonheiden, waaronder ook de finale voor zevenjarigen!

De finale voor zesjarigen werd gewonnen door Chloe Ashton met Nistria Chanti Z (Nabab de Reve x Diamant de Semilly). Voor Mike Van Belle en Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z x Coriano Z) was er een derde plaats, gevolgd door de Braziliaan Hermano Assis Marin met Deluxe Dn Z (Desperado D.N x Nabab de Reve) op vier. Dieter Vermeiren en Etoile van de Neerheide Z (Emerald Van'T Ruytershof x Quannan R) werd nog zevende met vier strafpunten in de barrage.

In de 1.20m CSI1* GP werd de Australier James Paterson-Robinson derde met Spiros Z (Spartacus TN x Quaprice Z).

Verder sprong Dieter Vermeiren met Piepke 111 Z (Plot Blue x Lord Z) ook nog naar een vijfde en vierde plaats op 1.40m-niveau en een derde plaats op een hoogte van 1.30m. Thierry Goffinet werd tweede met Cassius vd Bunte Z (Calvaro Z x Westworld xx) in de 1.40m speedproef. Hierin ging de zevende plaats naar de foutloze ronde van Filip Lacus met Cornetto Z (VDL Corland x Cassini I).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?