Z in Zandhoven

Bellissimo Z (Bamako de Muze x Chin Chin) en Thibeau Spits hebben een sterke reeks neergezet in de Kraal International in Zandhoven. In hun openingsproef op 1.40m-niveau sprongen ze naar een vijfde plaats om dan de dag nadien tweede te worden in de 1.50m proef rechtstreeks op tijd. Afsluiten deden ze met één balk in het basisparcours van de driesterren GP, waarmee ze zevende werden. Amper 5 van de 49 deelnemers haalden de barrage in deze GP, waarin enkel Patrick Stühlmeyer ook de barrage zonder strafpunten wist te beëindigen.

Dieter Vermeiren en de negenjarige Marco vd W Heihoeve Z (Mr. Blue x Darco) wonnen de eerste 1.35m-proef in Zandhoven. Chloe Winchester zette op 1.35m-niveau enkel nulrondes neer met Don Corleone 111 Z, goed voor een eerste en tweede plaats. Deze zoon van Der Senaat werd gefokt werd door Stal Harrie Theeuwes, eveneens de organisatoren van de Kraal International.

Verder sprong de Nederlander Suus Kuyten naar een derde plaats in de 1.45m barrage met Dallas du Domaine Z (Darco x Calido I). Lien Van Eynde werd eerste en vierde met Cita P Z (Calvaro Z x Utrillo Z) op 1.20m-niveau en voor de 17-jarige Julie Ceusters was er een overwinning in het 1.10m met Prada 111 Z (Plot Blue x Cassini I).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?