Twee fokproducten van Picobello Horses in top 3 in Calgary

Twee paarden uit je eigen fokkerij die in dezelfde 1.50m-proef in de top drie eindigen, Picobello Horses maakte het mee in Calgary. Romeo 88 werd tien jaar geleden geboren in Hooglede als Champion of Picobello Z. Deze hengst van Contact van de Heffinck x Orlando sprong in Canada pas zijn tweede internationale wedstrijd met Darragh Kenny aan de teugels. Dat Darragh en Romeo al goed op elkaar ingespeeld zijn, bevestigen hun resultaten. Begin mei in Lexington, maakte Romeo geen enkele springfout en ook vorig weekend in Calgary liet hij alle balken omhoog. Naast twee negende plaatsen verzekerden de twee zich op vrijdag van de overwinning in de 1.50m hoge barrage. Vijf combinaties plaatsten zich voor deze barrage, waarin amper twee nulrondes gereden werden. Darragh Kenny en Romeo klokten af in 44,33 seconden, wat 5,5 seconden sneller was dan de Italiaan Nicolas Pizarro. De derde plaats ging naar de Australiër Scott Keach en Born To Be Picobello Z (Belin x Carthago Z) met vier strafpunten in de barrage.

Romeo 88 en Born To Be Picobello Z komen dan wel uit dezelfde fokkerij, ze hebben niet dezelfde moederlijn. Romeo is de volle broer van Isolde vd Heffinck (1.50m met Rodrigo Giesteira Almeida) en de halfbroer van Check Picobello Z, die drie jaar geleden derde werd in de 5* GP van Calgary onder Eric Lamaze. Born To Be Picobello Z is dan weer de volle broer van Concentus 4 (1.60m met Jens Christ).

Voor Daniel Rihan Goreneche uit Mexico en Couleur van Berkenbroek (Couleur Rubin x Carthago Z), was er ook een derde plaats op 1.45m-niveau. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?