Wellington: $134,000 Challenge Cup voor Ladriano Z

Tijdens de zevende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington sprongen Daniel Bluman en Ladriano Z (Lawito x Baloubet du Rouet) gisteren naar de winst in de $134,000 WEF Challenge Cup round 7, een 1.55m hoge barrage op vijfsterrenniveau.

56 deelnemers waagden zich aan het parcours bedacht en gebouwd door Anthony D’Ambrosio. 16 onder hen slaagden er effectief in een ticket voor de barrage te bemachtigen. Bluman en Ladriano beten de spits af en hoe! Ze openden de barrage met een knallende nulronde in 38.09 seconden, een tijd die door niemand meer verbeterd zou worden. Nayal Nassar uit Egypte deed nog een aardige poging, maar met zijn chrono van 38.546 seconden finishte hij op de tweede plaats.

Martin Fuchs zette met Chica B Z (Canturano Z x Berlin) de tijd stil in 38.985 seconden, maar jammer genoeg viel er een bakje uit de lepels, waardoor ze finaal zevende werden.

Ladriano’s volgende optreden in Palm Beach zal de $391,000 vijfsterren GP zijn op zaterdag. Wij zijn alvast benieuwd of hij op hetzelfde elan zal doorgaan.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?