Waregem Horse Week: tweede plaats voor Zandro de Laubry Z

De tweede editie van Waregem Horse Week lokte heel wat internationale topruiters naar de Gaverbeek in Waregem. Het was de huidige nummer één van de wereld Steve Guerdat (Alamo) die de CSI5* GP aan zijn palmares toevoegde. In de finalerubriek voor zevenjarige paarden ging de tweede plaats naar Michael Jung en Zandro de Laubry Z, een zoon van Zandor Z x Calato Z. Deze combinatie werd ook al eens zevende in een eerdere proef voor zevenjarigen, waarin Benny Naessens en Valentina de Sarlar Z (Verdi TN x Obourg) naar een eerste plaats sprongen. Marinus den Doelder volgde op de vijfde plaats met Perfect Boy du Faurieu Z (Presley Boy x Caretino).

In de 1.45m-rubrieken voor oudere paarden finishte Stamboek Zangersheide ook meermaals bovenaan. In het parcours rechtstreeks op tijd pakte Omer Karaevli een tweede plaats met Cheston de la Pomme d'Or Z (Chippendale Z x Contendro II). Elisa Strubbe en Scato van de Molenbrug Z (Hunter´s Scendix x Charisma I) eindigden derde in de 1.45m hoge barrage. Frederic Vernaet werd vijfde met Born To Win Ap Z (Bentley vd Heffinck x Toulon) in de afsluitende speedproef.

Op een hoogte van 1.35m won Koen Vereecke de openingsproef met de uiterst snelle Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly x Darco). Een dag later was Koen De Waele de beste met zijn zelf gefokte Simply Magic KDW Z (Hunter´s Scendix x Caretino). Joe Clee werd tweede met Calorie Vh Marienshof Z (Clinton x Libero H) en de foutloze maar iets tragere barrage van Anouk De Proft en Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel x Carthago Z) werd beloond met een derde plaats.

Stéphanie d’Andrimont verzekerde zich met de Darco-zoon D-Day de Lison Z van een tweede plaats op 1.30m-niveau. Bij de zesjarige paarden werd Haras de Laubry-ruiter Thibaut Huyvaert derde met Babou de Laubry Z (Ugano Sitte x Skippy II), gevolgd door Laetitia Surin en Calciet EB Z (Cornet Obolensky x Berlin) op vier.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?