Tweede plaats voor Qiazetta Z in GP Opglabbeek

Catherine Van Roosbroeck en Qiazetta Z waren in de CSI2* GP van Opglabbeek wel heel dichtbij de overwinning. Ze finishten net 10/100 seconde trager dan de winnende tijd, met de tweede plaats als resultaat. Qiazetta Z is een elfjarige dochter van Quasimodo Z x Utrillo Z, gefokt door Jugetra uit Noorderwijk. Titouan Schumacher slaagde er met de achtjarige Amak des Brimbelles Z (Amadeus Z x Diamant de Semilly) ook in om zich te kwalificeren voor de barrage, waarin dit duo acht strafpunten liet optekenen en uiteindelijk nog negende werd.

In de 1.35m hoge één ster grote prijs ging de derde ereplaats naar Margaux Courdent met Uxana de Brekka Z (Ustinov x Lavillon). Kars Bonhof en Narina Be St Z (Norton d'Eole x Pythagoras Z) werden vierde en vielen zo net buiten het podium.

Katharina Offel won met First Focus Z (Focus Gln x Dutch Capitol) alledrie de proeven voor vijfjarigen, waaronder ook de finale. In die finale ging de derde plaats naar Candice Lauwers met Atomica des Sequoias Z (Arezzo VDL x Saccor).

In de finale voor zesjarigen sprong Chloe Aston naar een derde plaats met Nistria Chanti Z (Nabab de Reve x Diamant de Semilly). Niels Bulthuis en Quote Z (Quasimodo Z x Kashmir van Schuttershof) werden vijfde in de finalerubriek voor zevenjarigen. Zij werden op de voet gevolgd door de Italiaan Giampiero Garofalo en Verde Z (Verdi TN x Polydor) die zesde finishten.

De achtjarige Zandora Z (Zandor Z x Nabab de Reve) en Nando De Miranda waren de snelsten in de 1.45m hoge barrage en verzekerden zich hierdoor van hun eerste internationale overwinning in 2019.

Op 1.35m-niveau was er een overwinning voor Kara Chad met Crescenda Z (Chippendale Z x Papillon Rouge). De derde plaats ging naar Serena Curcio met Dinamit STB Z (Diamant de Semilly x Habsburg). In de proef met twee fasen reed Anouk de Ruijter Othello Z (Ogano Sitte x Caletto I) naar een derde plaats. Erika Lickhammer-Van Helmond sloot de top drie af in de 1.35m speedproef met Cyramo Z. Deze merrie een achtjarige dochter van Clarimo ASK uit Cyprus (Vigo d’Arsouilles), die Erika vroeger ook internationaal uitbracht op 1.50m-niveau.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?