Querido VG
Querido VG

Twee nieuwe sterren voor Stoeterij Zangersheide

Tijdens de afgelopen BWP hengstenkeuring investeerde Stoeterij Zangersheide in twee jonge en veelbesproken hengsten; Querido VG (Dominator Z) en Quickly van ’t Zorgvliet (Flipper d’Elle).

Van hengstenhouder Erik De Winter en fokker Nick Van Gorp werd de indrukwekkende Dominator Z -zoon Querido VG gekocht. Querido VG is ook een halfbroer van Jeroen De Winter’s Leandro VG die vorige maand nog een tweede plaats behaalde bij de 7-jarige hengsten op Jumping Mechelen. Querido VG viel tijdens de hengstenkeuring twee dagen op met zijn krachtige afdruk, vermogen en uitstekende achterhand.

De tweede nieuwkomer in Lanaken is Quickly van ’t Zorgvliet, een zoon van Laurent Goffinet’s wereldberoemde Flipper d’Elle uit de merrie Verona van ’t Zorgvliet. Verona is ook gekend als moeder van de kwaliteitsvolle vererver Doré van ’t Zorgvliet en van de 1m50 springende Hautesse van ’t Zorgvliet. Haar zus Contesse van ’t Zorgvliet is op haar beurt de moeder van Kevin Staut’s GP hengst For Joy van ’t Zorgvliet! Het betreft een stam die barst van de kwaliteit en dat toont ook de mooie Quickly van ’t Zorgvliet, een bijzonder voorzichtige hengst die beschikt over een atletisch vermogen. Een belofte voor de toekomst!

Fokkers kunnen deze twee nieuwkomers samen met de vaste waarden van Stoeterij Zangersheide leren kennen op 9 en 10 maart tijdens de opendeurdagen van de stoeterij in Lanaken. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?