Twee GP's en talrijke zeges

Z paarden kaapten dit weekend twee GP’s en talrijke overwinningen weg, van Europa tot Amerika.
Ze eisten een hoofdrol op in de vijfsterren CSI van Dinard. Que Bueno de Hus Z (Que Guapo) sprong met Henrik von Eckermann naar een derde plaats in een 1.50m rubriek. Chat Botte du Ruisseau Z (Casall) won een 1.55m proef met Billy Twomey
In de 500.000€ GP was er een podiumplaats voor Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo vd Zuuthoeve) en Daniel Deusser.

In het Deense Sommersted zorgde Crusador Z (Chacco Blue) voor een zege, met Nikola Hein Ruus. In Beervelde deed Koen Vereecke hetzelfde met Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly)

In Traverse City, USA, was er een GP zege voor Chippendale’s Boy D Z (CHippendale Z) en Sloane Cools.

Maikel van der Vleuten won in eigen land de driesterren GP van Ommen, met Beauville Z (Bustique). Navarone Z (Nabab de Reve) won er de eerste 1.50m proef met Gerben Morsink, voor BCO Milton Z (Mylord Carthago) met Pim Mulder en Maikel van der Vleuten met Sildouch Z (Spartacus TN)

In Kronenberg zorgde Alexander Housen voor een zege. Hij won de 1.45m tour met Lorelei vh Waterschoot (Lord Z)

In de Global Champions Tour van Londen noteerden we een tweede plaats voor Cristy Z (Canturo) met Marcus Ehning en een vierde plaats voor Claire Z (Clearway) met Pieter Devos.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?