Top 3 klassering voor C Hunter in 4* GP Wiesbaden

Met exact 13 foutloze omlopen uit 37 starters, barstte er een heuse strijd los in de barrage van de 1.60m Longines Grand Prix in Wiesbaden. Onder de kanshebbers behoorde ook de Amerikaan Lucas Porter met C Hunter (C-Hunter de Nyze Z). Deze hengst van Cassini II uit het 1.60m-paard Absie (VDL Corland) werd gefokt door Danny Nijs uit Arendonk. Ook in de barrage zetten Lucas en C Hunter een foutloze omloop neer in 48.80 seconden, waarmee ze de top drie afsloten.

De nakomelingen van Zandor Z vielen op in de rubrieken voor zeven- en achtjarige paarden. Eventingruiter Michael Jung werd in de finale tweede met Zandro de Laubry Z (vm: Calato Z; f: Haras de Laubry), nadat ze in de proeven voordien al achtste en vijfde werden. Christian Ahlmann en Zandycolle Z (vm: Caritano Z) reden zich ook in de kijker in Wiesbaden. Zij eindigden zevende in de finale met één puntje voor tijd, na een eerdere zevende en tweede plaats. Zandycolle Z werd gefokt door Stoeterij Zangersheide en heeft dezelfde moederlijn als de zesjarige Z-hengst Cascol Z.

Peter Moloney uit Ierland bracht Compelling Z mee naar Wiesbaden. Deze hengst van fokker Carmel Ryann combineert het springbloed van Chellano Z met dat van Carthago Z. Compelling Z verscheen tweemaal aan de start in Duitsland. Na een overwinning in de 1.45m speedproef, vervolgde hij met een derde plaats op 1.55m-niveau.

Verder reden Zoe Osterhoff en Cosmos Star de Tiji Z (Cavaggio x Quick Star) naar een achtste plaats in de 1.50m puntenproef.  

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?