Thibeau Spits en Bellissimo Z winnen nu ook in Sevilla

Thibeau Spits moet nog 18 jaar worden en hij wint nu al de ene ene proef na de andere. Na hun sterk optreden in Lier waar ze zowel de kwalificatie als de tweesterren GP wisten te winnen, gaven Spits en Bellissimo Z de concurrentie opnieuw het nakijken op Spaanse bodem. In de Sevilla Horse Tour bereiden ze zich voor op het buitenseizoen en we kunnen wel stellen dat de overgang van indoor naar outdoor geen enkel probleem vormt voor deze twee. In de 1.45m hoge Longines rankingproef rechtsreeks op tijd waren het opnieuw Spits en zijn tienjarige Z-merrie van Bamako de Muze x Chin Chin die de snelste tijd neerzetten en zo een volgende overwinning binnenhalen.

Andere paarden die zich goed tonen in Carmona-Sevilla zijn Diamant de Flobecq Z (Diamant de Semilly x Cassini I) met Mario Wilson Fernandes in het zadel en Winput Vk Z (Warrant x Cavalier) met Mirella Lesonen-Hakola aan de teugels. Beiden sprongen ze naar een derde plaats op een respectievelijke hoogte van 1.40m en 1.35m.

In de reeksen voor jonge paarden presteerde de vijfjarige Cointreau vh Bergerhof Z (Canterbury x Limbus) zeer constant onder Arne van Peel. Drie dagen na elkaar verzekerden zij zich van een top drie klassering, met eerst een eerste, dan een derde en nadien nog een tweede plaats.

Bij de zesjarigen deden Bless VDH Z (Balou du Rouet x Parco) en Sammie Jo Coffin net hetzelfde. De zesjarige Sandokan Z (Sandro Boy x Concorde) was met Sameh El Dahan goed voor twee vierde plaatsen.

De zevenjarige paarden springen al op een hoogte van 1.35m. In deze proef bestond de volledige top drie uit Zangersheide paarden. Met Simolo de la Roque Z (Spatacus TN x Casall ASK) onder Michel Hecart op één, gevolgd door Emyr Zoetendaele Z (Emerald x Coronado) en Radovan Sillo op twee en Naomi PS Z (Nabab de Reve x Argentinus) onder Braden James op drie. Naomi PS Z sprong de dag voordien ook al naar een eerste plaats. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?