Take A Chance On Me Z zesde in Parijs

De EEM Series bestaan uit vier wedstrijden in de meest iconische steden ter wereld: New York, Parijs, Hong Kong en Lausanne. De 11e editie van de Longines Masters in Parijs werd gevierd met een volledig Frans podium. Parcoursbouwer Grégory Bodo zette een technisch uitdagend parcours neer, wat resulteerde heel wat fouten en slechts zes deelnemers in de barrage.

De Franse Felicie Bertand (Sultane des Ibis) plaatste zich als enige amazone en voegde er meteen ook een foutloze barrage aan toe. Haar chrono van 36.81 seconden leverde haar uiteindelijk de vijfde plaats op. Roger-Yves Bost (Sangria du Coty) was de volgende starter en slaagde erin om in 36.05 seconden te finishen, waarmee hij voorlopig aan de leiding kwam. Ook Christian Ahlmann en Take A Chance On Me Z (Taloubet Z x Adlatus Z) wisten een plaats te bemachtigen in de barrage. Ze waagden hun kans, maar gingen onderweg tweemaal in de fout en eindigden zo op zesde plaats. De overwinning ging naar snelheidsduivels Simon Delestre en Hermes Ryan, die het cliché “de laatsten zullen de eersten zijn” helemaal waarmaakten en wonnen in 35.34 seconden. Kevin Staut (For Joy van ’t Zorgvliet) finishte met 35.65 seconden een fractie later en werd tweede. Roger-Yves Bost sloot uiteindelijk de top drie af.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?