Take A Chance On Me Z wordt derde in 5* GP Villach Treffen!

In Villach Treffen in Oostenrijk sprongen Christian Ahlmann en zijn paarden bijna uitsluitend naar top vijf klasseringen. Met de tienjarige Take A Chance On Me Z was hij zelfs goed voor een derde plaats in de vijfsterren Grote Prijs! Deze opvallende hengst van Taloubet Z uit Abba Z (Aldatus) nam het in de barrage op tegen zes andere kanshebbers. Christian en Take A Chance On Me Z weken niet af van hun plan en finishten zonder springfouten in 46.55 seconden. Enkel de Britten Laura Renwick (Dublin V) en Robert Whitaker (Catwalk IV) deden beter en namen de eerste twee plaatsen in. Take A Chance On Me Z, het eerste zelfgefokte paard van Judy Ann Melchior, profileert zich steeds sterker op het allerhoogste niveau. In zijn carrière werd hij o.a. derde op het wereldkampioenschap voor zesjarigen, won hij de Sires of the World, pakte hij verschillende top tien klasseringen in vijfsterrenwedstrijden en sprong hij vorige maand ook al naar een achtste plaats in de CSI5* GP van Windsor.
 
Bekijk hun ronde hier:

 
 
Ook Zampano Z was uiterst regelmatig in Villach Treffen. Deze zoon van Zandor Z x Cocktail Jet zette enkel foutloze omlopen neer in de proeven voor zeven- en achtjarige paarden. Met Christian Ahlmann in het zadel, verzekerde Zampano Z zich van een vierde plaats in de speedproef, een derde plaats in het parcours met twee fasen en opnieuw een derde plaats in de afsluitende competitie op 1.45m-niveau. 

Thuisamazone Bianca Babanitz werd zevende in de tweesterren grote prijs met Game DK Z (Grison van den Bisschop x Matterhorn), gefokt door Stal de Krochten. Bianca en Game eindigden in de basisomloop net buiten de toegestane tijd, waardoor ze met één strafpuntje voor tijd, de barrage aan zich voorbij moesten laten gaan.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?