Sunshine Tour week 1

In Vejer de la Frontera is een nieuwe editie van de Sunshine Tour gestart en worden sportpaarden onder de Spaanse zonnestralen voorbereid op het buitenseizoen.

Meteen op de openingsdag pakte Henk Van de Pol de overwinning in de 1.40m medium class met zijn negenjarige Looyman Z (Numero Uno x Wellington). De dag nadien werd dit duo tweede in de 1.45m big class.

Johny Pals won met Balou Z (Balou du Rouet x Air Jordan Z) de 1.40m speedproef en reed Arco Darco Z (Arko III x Darco) naar de winst op 1.35m-niveau. Voor Henk van de Pol was er nog een tweede plaats met Spock Z (Startrek x Darius).

Ook Boy-Adrian Van Gelderen won met Davis Z (Darius x Oula Owl xx) een medium class. Max Routledge werd derde met Caruso d’Eres Z (Calvaro Z x Radiator).

Op een hoogte van 1.40m kaapte Omer Karaevli de eerste plaats weg met de negenjarige Cheston de la Pomme d’Or Z (Chippendale Z x Contendro II). In de CSI2* Grote Prijs sprong Kayleigh Watts naar een vierde plaats met Ninkie de Vy Z (Nonstop x Fidji du Fleury).

Grégory Wathelet bracht de zesjarige Sceska ET de la Falize (Hunter’s Scendix x President) foutloos en in sneltempo aan de finish in de proef met twee fasen voor zesjarigen. Ze werden beloond met een tweede plaats. Sceska heeft dezelfde moederlijn als Identity Vitseroel, de Air Jordan Z-merrie die succesvol is op 1.60m-niveau met Christophe Vanderhasselt.

Juan Pablo Garriz uit Lithouwen werd met Daylight vh Maressahof Z (Diamant de Semilly x Quidam de Revel) ook tweede in een proef voor zesjarigen.

Bij de vijfjarigen finishte Inge Carton op een derde plaats met Electrique van het Cauterhof Z (Emerald x Voltaire). De Zweedse Frida Berggen eindigde vierde met Dreamboy Z (Dicasi O.H. x Grandeur).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?