Studbook Zangersheide op 1 in meest recente WBFSH ranking!

In de Rolex WBFSH Ranking die de FEI resultaten van 1-10-2018 tot en met 31-03-2019 verwerkt, staat Studbook Zangersheide helemaal bovenaan. De sprong voorwaarts werd onder meer gemaakt door de sterke prestaties van Ladriano Z (Lawito x Baloubet du Rouet; fokker Paul Schockemöhle) die met Daniel Bluman de afgelopen maanden bijna uitsluitend binnen de top tien finishte en drie 1.60m-proeven won, waaronder de vijfsterren GP van week negen van het Winter Equestrian Festival in Wellington.

Individueel staat Ladriano Z zelfs eerst in de ranking, gevolgd door Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo van de Zuuthoeve x Mr. Blue; fokker Jonas Bellemans). Tobago Z en Daniel Deusser werden na overwinningen in de CSI5* GP van Lyon en de wereldbekers van Madrid en Bordeaux, ook nog vierde in de wereldbekerfinale in Göteborg.

Andere opvallende namen zijn:

  • Victer Finn DH Z (Va Vite x Stakkato; fokker De Dwerse Hagen BVBA), die mee de overwinning in de landenwedstrijd van Wellington binnenhaalde en een vijfsterrenproef won in Tryon onder Eugenio Garza Perez.

  • Ted, ex Wanted by Wonderland Z (Warrant x Jalisco B; fokker Horses BVBA Wonderland) en Ramzy Hamad Al Duhami sprongen naar een derde plaats in de wereldbeker van Riyadh en de CSI4* GP van Abu Dhabi.

  • Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z x Flamenco Desemilly; fokker Yves Clerckx) die de wereldbeker van Helsini en een 1.60m-proef in La Coruña op zijn naam schreef met Gudrun Patteet.

  • Bellissimo S Z (Bamako de Muze x Chin Chin; fokker Patrick Sebrechts) die met Thibeau Spits vier overwinningen in vier weken pakte, waaronder ook de winst in de tweesterren GP van Lier.

In de WBFSH wereldranking voor springstamboeken, staat Studbook Zangersheide op 1 met 3720 punten, gevolgd door KWNP (3658 punten) op 2, Oldenburg (3472 punten) op 3, Holsteiner Verband (3335 punten) op 4 en Westfalen (3291 punten) op 5.  

Dokumente

WBFSH / ROLEX WORLD RANKING LIST - STUDBOOKS - JUMPING

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?