Sterk wereldbekerdebuut voor Romeo 88 in Verona

Het weekend van Luc Ruant kon ongetwijfeld niet meer stuk. In de wereldbeker van Verona eisten twee van zijn fokproducten de topplaatsen op. Met 16 van de 38 combinaties die een foutloos parcours aflegden, beloofde het een spannende barrage te worden. En spannend was het zeker!

Als tweede starters van de barrage slaagden thuisruiter Emilio Biccochi en Evita SG Z (Verdi x Codexco) erin om de openingstijd met maar liefst acht seconden te verbeteren. Hun foutloze ronde in 36.23 seconden leverde hen uiteindelijk de zesde plaats op.

Darragh Kenny reed Romeo 88, die oorspronkelijk bij Luc Ruant geboren werd als Champion of Picobello Z. Deze tienjarige zoon van Contact van de Heffinck x Orlando heeft zijn wereldbekerdebuut alvast niet gemist. Hij finishte foutloos in 36,06 seconden en stond daarmee geruime tijd aan de leiding.

Als laatste starters van de barrage zette Scott Brash en Hello M’Lady, eveneens gefokt door Luc Ruant, een pijlsnelle barrageronde neer in 35.55 seconden, waardoor het een Britse overwinning werd. Darragh Kenny en Romeo eindigden als runners-up op de tweede plaats.

In de 1.45m/1.50m rubriek rechtsreeks op tijd zegevierden Simon Delestre en Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot x Cabdula du Tillard), van fokker Jean-Claude Viollet. Christian Ahlmann en de achtjarige Zampano Z (Zandor Z x Cocktail Jet) finishten ook foutloos en werden zesde in dezelfde proef.

Voor Egyptenaar Abdel Said en zijn achtjarige Axel 111 Z (Action-Breaker x Chatman) waren er twee zesde plaatsen in de 1.45m proef met twee fasen en in de puntenproef.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?