Solid Gold Z springt naar tweede plaats in Madrid

De Madrid Horse Week heeft Stoeterij Zangersheide geen windeieren gelegd. Christian Ahlmann en Solid Gold Z (Stakkato Gold x Calvin Z; f: Gestüt Sprehe GmbH) verschenen tweemaal in de ring in de Spaanse hoofdstad en tweemaal kon niemand hen op een foutje betrappen. Sterker nog ze kwalificeerden zich ook telkens! In de 1.45m speedproef finishten Christian en de achtjarige Solid Gold Z op de negende plaats. Een dag later, in de 1.50m aangeschreven hoofdproef van zaterdag werden ze de vice-winnaars. In een barrage met 10, deed enkel Sergio Alvarez Moya (Kardenta van ’t Meerhof) het sneller voor eigen publiek, waardoor Stoeterij Zangersheide's voormalige wereldkampioenen bij de zevenjarigen naar de tweede plaats verwezen werden.

Daarnaast was er voor de Spaanse thuisamazone Laura Roquet Puignero ook een vijfde plaats met de merrie Richie Z (Royal Vinckenburgh of Hertitage x Coriolan) op 1.45m-niveau.

Dubbele winst in CSI2*

In de tweesterren competitie pakte Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez bijna drie opeenvolgende overwinningen met Calipso van de Bergdalhoeve Z, een negenjarige zoon van Cento Lano x Landetto (f:BVBA Meersseman). Nadat ze tweede werden in de 1.25m openingsproef met twee fasen, wonnen ze zowel de 1.25m speedproef als de Jump & Drive-proef op een hoogte van 1.35m.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?