Sea Coast Pebbles Z onklopbaar in CSI5* GP Lausanne!

Het was niet enkel de zon die straalde tijdens de Longines Masters in het Zwitserse Lausanne. Ook Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z blonken uit. Zij waren de primus inter paris in de vijfsterren GP. 7 van de 43 starters kwalificeerden zich voor de barrage. Gudrun en Pebbles Z (Picasso Z x Flamenco Desemilly) verschenen als voorlaatste combinatie in de ring. De voorlopige kortste tijd stond toen op naam van de Italiaanse amazone Giulia Martinengo Marquet (Elzas) met 38.45 seconden. Iedereen weet dat de dertienjarige Sea Coast Pebbles Z razendsnel kan zijn en ook in Lausanne had hij er duidelijk zin in. In 37.78 seconden sprintte hij foutloos door de eindmeet, goed voor deze prestigieuze overwinning en de felbegeerde prijzenpot van € 99.000!

Na Pénélope Leprévost in 2011 en Edwina Tops Alexander in 2018 is Gudrun Patteet is de derde amazone die erin slaagt om een Longines Masters Grand Prix zege te bemachtigen. Ze is bovendien de eerste vrouwelijke winnares van de GP van Lausanne. Deze overwinning spoelt de teleurstellende veterinaire keuring van wereldbekerfinale helemaal weg. Na Göteborg zag de toekomst van Pebbles Z er even onzeker uit, maar hij hervatte de competitie en bewijst keer op keer dat hij fit to compete is. Na de tweesterren GP van Lier, een proef in Bourg-en-Bresse, op een haar na de GP van Sopot en nu ook de vijfsterren Grand Prix van Lausanne, heeft Pebbles na vier wedstrijden alweer drie overwinningen bij op zijn palmares.  

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?