Scuderia 1918 Tobago Z aan de leiding in WBFSH Rolex ranking van mei

Scuderia 1918 Tobago Z is het beste springpaard in de WBFSH Rolex World Ranking voor de maand mei. De elfjarige Zangersheide hengst van Tangelo van de Zuuthoeve x Mr Blue werd gefokt door Jonas Bellemans, die hem in zijn jonge jaren zelf op wedstrijd uitbracht. Nadien werd Tobago Z voor de helft verkocht aan Stephex Stables, waarna Daniel Deusser plaatsnam in het zadel. Tobago Z en Daniel Deusser werden recent nog de leiders van het West-Europese wereldbekercircuit en die leiderspositie neemt Tobago Z nu opnieuw op zich.

Vorige maand stond Ladriano Z, gefokt door Paul Schockemöhle en gereden door Daniel Bluman, nog op de eerste plaats. Deze nakomeling van Lawito x Baloubet du Rouet neemt nu de tweede plaats in.

Zowel het beste als het tweede beste springpaard ter wereld zijn ambassadeurs van Stamboek Zangersheide. In de ranking voor het beste stamboek staat Zangersheide momenteel op de tweede plaats.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?