Scuderia 1918 Tobago Z wordt vierde in Gothenburg

Daniel Deusser en Tobago Z startten aan de wereldbekerfinale in Gothenburg als de leiders van de West-Europese competitie. Tijdens de twee eerste finalerondes op donderdag en vrijdag lieten ze telkens een balkje optekenen waardoor ze op een gedeelde tiende plaats kwamen in de tussenstand. Na de rustdag op zaterdag, was zondag het moment aangebroken voor de superfinale.

Het is niet voorbij totdat het voorbij is. Daniel Deusser en Tobago Z waren vastberaden om zich te blijven bewijzen. Slechts drie combinaties slaagden erin om beide rondes van de superfinale foutloos af te werken. Onder hen waren de nieuwe kampioen Steve Guerdat (Alamo), de vice-kampioen Martin Fuchs (Clooney 51) én Daniel Deusser met zijn elfjarige nakomeling van Tangelo vd Zuuthoeve x Mr Blue.

Door deze twee straffe rondes, maakten Double D en Tobago Z een comeback in het klassement en ruilden ze de plaats tien voor plaats vier!
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?