Quevara van de Vlierbeek Z wint tweemaal in Finland

In het Finse Järvenpää was Quevara van de Vlierbeek Z goed voor twee overwinningen onder leiding van de Noor Frederik B. Seim. In de 1.40m proef rechtstreeks op tijd was Quevara één van de twee paarden die het parcours zonder fouten wist af te leggen en hij deed dat maar liefst meer dan 7 seconden sneller dan nummer twee. In de 1.45m hoge barrage op zondag bedroeg de voorsprong bijna twee seconden. Quevara is de achtjarige halfbroer van Cor-Leon vd Vlierbeek Z die momenteel successen boekt onder Lily Atwood. Beide paarden werden geboren bij Chris & Eva Anné-De Maeyer.

In de Finse landenprijs ging de winst naar het Italiaanse team, waartoe ook Eugenio Grimaldi met Minerva G.I.H. Z (Malito de Reves x Portland L) en Aurora Bortolazzi met Clintissima Van Spalbeek Z (Clintissimo Z x Picasso Z) behoorden. Naast de overwinning in de landenprijs, sprong Clintissima van Spalbeek Z (f: Frans Liefsoens) ook naar een derde plaats in de 1.60m aangeschreven tweesterren Grote Prijs. Voor Minerva G.I.H. Z (f:  Christa Geldbach) was er nog een vierde plaats op 1.40m-niveau. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?