Quattro 3 heerst in Abu Dhabi

In de Verenigde Arabische Emiraten starten ze het nieuwe jaar steeds met de internationale jumpingcompetitie van Abu Dhabi. Mohamed Ashraf Hamed domineerde de reeksen voor Young Riders met Quattro 3, die oorspronkelijk Quattro Adelheid Z heette en gefokt werd door J.J. Remijnse en G. Lemmers uit Heythuysen.

Het programma in Abu Dhabi bestond uit twee competities voor Young Riders, waarbij Quattro 3 (Quartz II Adelheid Z x Rebel Z II) telkens op één finishte.

Op 1.45m-niveau werd de dubbele foutloze prestatie van Shk. Ali Jmal Nasr Al Nuami en Colisee de Hus Z (Cirhus x Argentinus) beloond met een vijfde plaats. De tienjarige Dechima C Z (Douglas x T’is Voltaire) finishte eveneens vijfde in een andere 1.45m hoge proef met de Jordaniër Nasouh Kayali aan de teugels. In de wereldbeker tikte dit duo een balk uit de lepels, waardoor ze op een 14e plaats eindigden.

In de afsluitende finale voor zes- en zevenjarigen ging de derde plaats naar Celvita Z (Crespo VDL x Zandor Z) en Tina Lund die voor Denemarken uitkomt. Abdel Said deed het ook zonder fouten en volgde op de vierde plaats met Nice Girl de Muze Z (Nabab de Reve x Garmisch). Said Saad, ook een Egyptische ruiter, werd zevende met Carte Blanche A Z, die een nakomeling is van Chiquitano Z x Hamlet.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?