QUERIDO VG Z, de Zangersheide publiekslieveling in 2019 ter dekking bij KEROS!

Querido VG Z, dé smaakmaker van afgelopen Zangersheide hengstenkeuring, verhuist voor het dekseizoen 2019 van het uiterste Oosten van België naar het Westen. Hij verlaat voor één seizoen de Stoeterij Zangersheide om zijn intrek te nemen bij Keros in Passendale.

Querido VG Z werd gefokt door Alois van Gorp en is de halfbroer van de Pavo Hengstencompetitie-kampioen Leandro VG die onder Jeroen De Winter ook internationaal al op 1m40 niveau actief is. Uit de directe moederlijn komen ook de internationale springpaarden Alaska VG Z, G C Atlanta Z en Jérôme Guery’s 1m60 springende Jupiter VG. De hengst liet zich tijdens de afgelopen hengstenkeuring zien als één van de besten van zijn generatie en beschikt over een bijzonder mooi model, een lichtvoetige galoppade en combineert dat met een krachtige sprong en feilloze techniek.

“De combinatie van Dominator Z en Chellano Z zorgde voor een bijzonder mooie hengst die de kwaliteiten van beide voor ons zo geliefde hengsten verenigt. We verwachten bijzonder veel van deze fantastische Dominator-zoon. Om hem alle kansen te geven in de fokkerij, en hem ietwat te vrijwaren van de concurrentie van zijn vader Dominator Z en halfbroer D’Aganix Z die beide al dekken op ons station, werd voor een samenwerking met Keros gekozen. Querido VG Z is vers beschikbaar, zowel via Keros als via Zangersheide.” Aldus Judy Ann Melchior.

Meer informatie over Querido VG Z vindt u op www.keros.be en www.zangersheide.com.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?