Overwinning voor Corsica de Greenbay Z in Lier

Angelica Augustsson Zanotelli en Corsica de Greenbay Z kwamen sterk voor de dag in Lier. Dit duo raakte tijdens het concours geen enkele balk in de rubrieken voor zevenjarigen. Corsica is een dochter van Calido I x Karioka del Follee en werd gefokt door Stephane Chantot. 

Op zaterdag sprong Angelica’s man Marlon Módolo Zanotelli in Rome naar een tweede plaats in de Grand Prix van de 16e manche van de GCT. Wellicht motiveerde deze prestatie haar nog meer, want in de finalerubriek voor zevenjarigen stonden beide dames hun mannetje. Uit de 67 deelnemers, waarvan 21 de barrage haalden, waren Angelica en Corsica de enigen die erin slaagden om de barrage foutloos en binnen de 32 seconden af te werken. De Zweedse amazone en haar merrie verwezen zo Valentijn de Bock en Elizabeth Bates naar plaats twee en drie.

De foutloze barrages van Christophe Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z x Carthago Z) en Chloe Winchester met Quasimodo CK Z (Quasimodo Z x VDL Glenridge) waren goed voor een zesde en achtste plaats. 

Bij de vijfjarigen bestond de finale uit 38 deelnemers, waarin Liesje Vanderwegen en Leona JH Z (Leon JH Z x Grandeur) derde werden. Een derde plaats was ook het resultaat voor Koen Vereecke en Donna vd Windeweg Z (Diamant de Semilly x Indoctro) op 1.45m-niveau. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?