Naturelle vh Legitahof Z eerste in finale 7 jr Opglabbeek

Tristan Guisson snelde met Naturelle vh Legitahof Z naar een eerste plaats in de finale voor zevenjarige paarden in Sentower Park. Deze vosmerrie, gefokt door Eddy Guisson, is een dochter van Nabab de Rêve uit Sauterelle de la Pomme STX (For Pleasure), die ook al de 1.60m hengst Vagabond de le Pomme gaf.

11 combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Tristan Guisson en Naturelle klokten af in 31.50 seconden, wat door niemand meer verbeterd zou worden. Naturelle maakte in Oglabbeek geen enkele fout en was de dagen voordien ook telkens geklasseerd. De hengst El Barone 111 Z liet eveneens alle balken onaangeroerd in Sentower Park. Met Rachel Steffen in het zadel, werd deze nakomeling van Emerald x Libero H derde in de finale voor zevenjarigen. Vorige week raakte bekend dat El Barone 111 Z recent verkocht werd aan het Zweedse Lövsta Stuterie. Odile Gierech finishte zevende met A-Myra Z (Arko III x Takashi Van Berkenbroek). Na een overwinning de dag voordien, eindigden Annelies Vorsselmans en Tinkerbell Z (Toulouse x Koriander) negende in de finale.

In de afsluitende rubriek voor vijf- en zesjarigen nam Jessica Geurts de vierde plaats in met Copa du Cache Pot Z, van Cooper van de Heffinck x Calypso d’Herbiers. Met vier strafpunten in de barrage eindigde de Letse Santa Steinberga negende met Celios Z (Centurio 22 x Caretano Z), na een eerdere derde plaats. Giampiero Garofalo uit Italië volgde op een tiende plaats in de finale met Call Me Ps Z (Cristallo x Carthago Z), die op vrijdag al eens vierde werd.

Op 1.30m/1.35m-niveau pakte Bart Anthonissen een overwinning en een derde plaats met Abbylithya Z, een negenjarige merrie van Andiamo Z x Faust Z.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?