Ladriano Z wordt vierde in Longines Masters van New York

Het laatste hoogtepunt van de Longines Masters in New York was de vijfsterren Grand Prix, waarin 29 paard en ruiter combinaties streden. Zes duo’s wisten het parcours foutloos af te leggen en bleven in de running voor de felbegeerde en prestigieuze overwinning.

Enkel Beezie Madden (Breitling LS) liet onderweg een bakje optekenen. Alle andere barragekandidaten wisten opnieuw de nul op het scorebord te behouden. De tijd was dus doorslaggevend. Nayel Nassar (Lucifer V) ontpopte zich tot de GP-winnaar, gevolgd door Harrie Smolders (Une de l’Othain) en Olivier Philippaerts (H&M Cue Channa 42), die de andere podiumplaatsen innamen. De Israëliër Daniel Bluman en de elfjarige Ladriano Z (Lawito x Baloubet du Rouet) klokten af in 41.95 seconden en vielen zo net buiten de top drie.

Daarnaast waren Sima Morgello en de Andiamo Z-zoon Azur van Overis Z (vm: Darco) in New York goed voor een tweede, derde en vierde plaats op 1.25m-1.35m niveau.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?