Gognac du Vlist Z wint CSI3* GP van Guangzhou

In het Zuid-Chinese Guangzhou werd de overwinning in de 1.50m driesterren Grand Prix weggekaapt door Cognac du Vlist Z en zijn Franse ruiter Olivier Guillon. Van de 38 deelnemers, mochten vijf combinaties door naar de barrage. Drie onder hen bleven opnieuw foutloos. De snelste ronde werd neergezet door de twaalfjarige Zangersheide ruin Cognac du Vlist Z, die de dag voordien ook al een 1.45m speedproef won. Cognac werd gefokt door A.J. van der Vlist en is een nakomeling van Calvino Z uit een Calypso-moeder.

Yan Su uit China werd zevende met de Air Jordan Z-zoon A Bernhard Z (vm: Elmshorn) na een foutloze ronde in de 1.40m proef rechtstreeks op tijd. Op 1.30m-niveau sprong Magnifico d’Ive Z (Mr. Blue x Chin Chin) uit de fokkerij van Isabelle van Eeckhout naar een overwinning en een tweede plaats met Yaofeng Li in het zadel. Voor thuisruiter Zhakebai Ha en Mac Flurdy K Z, een merrie van Massimo x Kennedy, waren er twee zesde plaatsen na enkel foutloze omlopen.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?