Geen houden aan almachtige Ahlmann, Christian en Clintrexo Z opnieuw in de spotlights!

Het zijn ongelofelijke tijden voor Christian Ahlmann en de Zangersheide hengsten. Voor de derde week op rij zijn zij heer en meester in de hoofdrubriek!

Drie weken, drie hengsten, drie overwinningen

Vorige week was het Dominator 2000 Z waarmee Christian de zege in de CSI2* Grand Prix van Kronenberg won, één week eerder deed hij hetzelfde met Caribis Z in de CSI5* Wereldbeker van Leipzig en nu zegevierde hij met Clintrexo Z in de CSI5* Grand Prix van Treffen. En hoe?!

Wanneer 14 van de 42 deelnemers doorgaan naar de barrage in het GLOCK Horse Performance Center, dan weet je dat het er snel aan toe zal gaan. Toch kwam de hoogste versnelling van Christian en Clintrexo Z. De winnende flow waarin Christian Ahlmann verkeert, nam hem mee op sleeptouw en met bijna twee seconden voorsprong haalde hij de winst binnen.

Straf, straffer, strafst

Wat een prestaties! Een jaar geleden nam Taloubet Z afscheid van de sport. De sportieve toekomst van Christian zag er ietwat onzeker uit. Hij had op dat moment geen opvolger om de vijfsterrenwedstrijden op hetzelfde elan verder te kunnen gaan, dacht hij. En plots was daar: Clintrexo Z. De tienjarige hengst van Clintissimo Z uit Rex Z stond aan het begin van zijn internationale carrière en profileerde zich in sneltempo met consistente resultaten op het hoogste niveau. Het bewijs dat als je twee performers combineert, je vuurwerk krijgt.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?