GP overwinningen in U25 en Children reeksen Fontainebleau

De internationale jeugd trok vorige week naar de grote graspiste in Fontainebleau en ook daar sprongen de Z-paarden zich in de kijker.

De 1.45m Grote Prijs voor ruiters en amazones onder 25 jaar, werd gewonnen door Harry Allen met Dancing Queen Z, die de concurrentie met meer dan twee seconden voorsprong overklasten. Dancing Queen Z is een dochter van Dulf van den Bisschop x Quintessence Z, gefokt door Stal de Krochten. Romain Xhemal en Caraibes du Toultia Z (HH Chopin van de Broy x Lancer II) gingen ook voluit voor de overwinning, maar lieten in de barrage twee balken optekenen, waardoor ze als zevende eindigden.

De 1.30m GP voor Children werd gewonnen door Romane Michelet uit Frankrijk met de achtjarige Cassina Z (Chippendale Z x Zandor Z). Cassiopeia Darnet sprong naar een derde plaats met de zevenjarige Don'T Touch des 4 Vents Z (Diamant de Semilly x Gentleman). Albert Bruyneel en Souplesse Vds Z maakten ook geen enkele fout en plaatsen zich op de zevende plaats.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?