GP Lier voor Sea Coast Pebbles Z

Gudrun Patteet en Sea Coast Pebbles Z namen gisteren de overwinning in de tweesterren grote prijs van Lier in ontvangst. 12 combinaties keerden weer voor de barrage, waarin niemand erin slaagde om de snelle 35.87 seconden van Gudrun en Pebbles Z te evenaren of laat staan te verbeteren.

Ook de één ster GP werd gewonnen door een Z-paard, namelijk door Noting Hill VDB Z (Nabab de Reve x Libero H) en Jules Vermeersch. Zij waren bijna twee seconden sneller dan Charlotte Spaas Levallois die tweede werd met Akino vd Neyen Z (Arko III x Simply).

Met No Mercy Van T Kamerveld Z (Norton d'Eole x Toulon) verzekerde Gudrun Patteet zich ook nog van een derde plaats in de finale voor zevenjarigen. De dubbel foutloze prestatie van de Italiaan Giampiero Garofalo en VDL Groep Hermes Z (Cassanova Z x Carthago Z) was goed voor een zevende plaats.

In de finale voor zesjarigen ging de derde plaats naar Loic Cannaert met E-Risingson Z (Elvis ter Putte x Concorde), gevolgd door Cederick Deknudt met Tibo Van de Windeweg Z (Thunder vd Zuuthoeve x Le Tot de Semilly) op vier. Sea Coast Enjoy van de Kromsteeg Z (Emerald x Parco) en Roy Hanlon werden eveneens vierde in de afsluitende rubriek voor vijfjarige paarden.

In de 1.40m-proeven van de openingsdag eindigden zowel Thierry Goffinet met Ultimate Dream Z (U Chin van Schuttershof) als Boy-Adrian Van Gelderen met Davis Z (Darius x Oula Owl xx) op de tweede plaats.  

Calviska de la Falize Z (Calvados Z x Papillon Rouge) en Andre Coutinho Mendonça Nagata sprongen twee overwinningen bij elkaar op een hoogte van 1.30m/1.35m. Ook Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem VHW Z x Royal Bravour) won een proef met Mike Van Belle in het zadel.

Op 1.10m-niveau waren Kasper De Boeck en de Chellano Z-zoon Caramel Wijngaardhoeve Z (vm: Ahorn) de te kloppen kandidaten. Zij verzamelden in Lier twee overwinningen en een zesde plaats. 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?