Clintrexo Z en team Duitsland op medaillekoers na eerste ronde EK

Het Europees Kampioenschap Jumping in Rotterdam ging van start met een jachtparcours, waarin Christian Ahlmann en Clintrexo Z wel erg sterk voor de dag kwamen. Met hun nulrit in 72.63 seconden staan ze voorlopig op een vierde plaats in de tussenstand. “Clintrexo voelt heel goed aan en is in topvorm. Hij werkte elke sprong zeer geconcentreerd af. Om vooraan te eindigen hebben we vanaf de start meteen grote risico’s genomen, want Clintrexo is van nature niet de allersnelste. Ik hoopte dat ons plan tot op het einde zou standhouden en ook in de laatste lijn, waar veel fouten gemaakt werden, pakte het goed uit. Ik ben heel tevreden!”, glimlacht Christian.

Bekijk hun openingsronde hier: 


 
De Duitsers waren de absolute sterktehouders met maar liefst vier nulrondes. Naast de vierde plaats voor Christian en Clintrexo Z, snelden Daniel Deusser en Scuderia 1918 Tobago Z naar de zevende plaats. Marcus Ehning en Comme Il Faut, de zoon van Ratina Z, volgen op plaats acht. Simone Blum (DSP Alice) beet de spits af voor de Mannschaft en plaatste zich als 13e. Team Duitsland pakt hiermee de voorlopige leiderspositie en wordt op de voet gevolgd door Frankrijk en Zweden.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?