Claire Z runner-up in GCT GP Saint-Tropez

Het voorlaatste ticket voor de LGCT Super Grand Prix gaat naar Jessica Springsteen (RMF Zecilie) die in Saint-Tropez naar de grootste overwinning uit haar carrière sprong. In de 14-koppige barrage verwees zij Pieter Devos met Claire Z en Simon Delestre (Hermes Ryan) naar plaats twee en drie.

Pieter Devos en zijn merrie van Clearway x Coronado, gefokt door Ralph en Anita Wansart, beten de spits af en zetten meteen een nulronde neer. Hierdoor mochten ze ook de barrage openen, wat resulteerde in een vlekkeloze ronde in een snelle chrono van 36.40 seconden. Enkel Jessica Springsteen slaagde er nadien in om alle balken omhoog te laten in een kortere tijd.

Door de prestatie van Claire Z komt Pieter Devos weer aan de leiding in het klassement. Hij staat momenteel eerste met één punt verschil op Ben Maher.

De tweede competitie van de Global Champions League werd gewonnen door Madrid in Motion, waartoe Maikel van der Vleuten en Beauville Z (Bustique x Jumpy des Fontaines) behoren. Daniel Deusser en Scuderia 1918 Tobago Z (Tangelo vd Zuuthoeve x Mr Blue) werden tweede met hun team Shanghai Swans.

Daarnaast liet ook Maartje Verberckmoes van zich horen in de tweesterren 1.40m-openingsproef met twee fasen. Zij verzekerde zich van de overwinning met Dancing Queen JT Z (Diarado x Cassini II), geboren bij Johan Thijs.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?