Cicero Z-zoon wint extra reeks hengstenveulens

Door de hoge temperaturen op donderdag- en vrijdagnamiddag voorzag Stamboek Zangersheide een extra reeks voor hengstenveulens op zaterdagvoormiddag. 53 eigenaars kozen ervoor om hun hengstjes te laten verplaatsen en die namen het op in deze extra reeks. Cilencio Z, van Nicky Dilliën en Jean Jordens werd de uitverkoren winnaar. Dit drie weken oude veulentje van Cicero Z werd gefokt uit Alonsa S (VDL Cardento), die zelf op 1.40m-niveau gesprongen heeft. Ook Dantrex van het Laerhof (1.50m met Wouter Van Laer), Goofy van ’t Laerhof (1.50m met Wouter Van Laer), Kenia van ’t Laerhof (1.50m met Hans van Laer) en Zanzibar V (1.60m met Max Routledge) zijn enkele internationale paarden uit deze moederlijn.

Jozef Buts uit Bouwel mocht het zilver in ontvangst nemen met Heartwin “B” Z. Deze zoon van Heartbeat Z x Diarado is o.a. familie van Clueso 5 (1.60m met Jörne Sprehe) en Quainton Labyrinth (1.60m met Clarke Johnstone).

De derde plaats ging naar de Taloubet Z-nakomeling Thierry W Z van Kees De Wit uit Reuver. Hij fokte dit veulen uit Diaranka (Diarado), die uit dezelfde stam komt als Chiara W Z (1.45m met Kara Chad), Zycalin W (1.60m met Emanuele Massimiliano Bianchi) en de Zangersheide gekeurde Ermindo W (1.50m met Rolf-Göran Bengtsson).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?