Cicero Z en Aganix Z leveren winnaars in Offenburg

Van Treffen in Oostenrijk gaan we naar Offenburg in Duitsland. Ook daar lieten de dekhengsten van Stoeterij Zangersheide zich niet onopgemerkt voorbijgaan. Nakomelingen van Cicero Z van Paemel en Aganix du Seigneur Z overtroffen de concurrentie en pakten de felbegeerde eerste plaats.

Penelope Leprevost won met Casual Z de driesterren 1.45m Gold Tour finale. De Franse leading lady en de tienjarige merrie van Cicero Z x Andiamo Z uit de stallen van Paul Schockemöhle moesten het in de barrage opnemen tegen tien andere te duchten kandidaten. In de barrage bleef slechts de top drie zonder fouten en onder hen was Casual Z duidelijk de snelste.

Harm Lahde en OAK Grove’s Americana Z domineerden de proeven voor achtjarige paarden en wonnen ook de afsluitende finale. Naast een beloftevol pedigree waarin Aganix du Seigneur Z gecombineerd wordt met Heartbreaker, maakt deze merrie de beloftes ook waar in de sport. Want als je eerste, tweede en opnieuw eerste wordt in dezelfde wedstrijd dan behoor je gewoon tot de besten.

Bij de zevenjarigen werd Jos Verlooy ook nog derde met de Emerald zoon Eminem SKB Z (vm: Quintero ASK).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?