Cicera de la Vayrie Z, van Cicero Z, wint 2* GP Ebreichsdorf

De tweesterren finale van de 1.45m Diamond Tour in de Oostenrijkse gemeente Ebreichsdorf werd gewonnen door Cicera de la Vayrie B. Deze elfjarige dochter van Cicero Z x April Night xx werd gefokt door Haras de la Vayrie en vormt samen met Tobias Bachl al jaren een vast duo op internationaal niveau. Cicera erfde niet enkel de naam en looks van Cicero Z, maar zeker ook zijn sportieve kwaliteiten. Met enkel foutloze omlopen en een tweede plaats in de 1.45m proef op zaterdag, sloot Cicera de competitie in Ebreichsdorf af met winst in de tweesterren GP. Amper zes van de 43 deelnemende combinaties slaagden erin de barrage te halen. De volledige top drie bleef foutloos, maar Cicera en Tobias deden het bijna twee seconden sneller.

Undercover Z (Ugano Site x Heartbreaker) deed hetzelfde op 1.40m-niveau. Deze negenjarige ruin gefokt door J. Vandecasteele raakte de hele competitie geen balk en eindigde zowel tweede als eerste met de Oekraïense amazone Anastasiia Yershova in het zadel.

Elvis Z (Elliot van ter Hulst x Sandro Boy), van fokker Paul Schockemöhle, pakte de overwinning in de 1.30m openingsproef. De zesjarige Daitana Roos Vd Pluimert Z (Dublin van Overis Z x Goodtimes) en Andreas Brenner eindigden tweede op een hoogte van 1.20m. Thuisamazone Valerie Wick stuurde Kingston Vh Maarlohof Z (Kannan x Andiamo Z) eveneens naar een tweede plaats in de 1.15m-proef.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?