Carpe Diem DV Z vijfde in 3* GP Kronenberg

Caroline Devos-Poels, de echtgenote van Pieter Devos, sprong opnieuw naar de barrage in de driesterren Grote Prijs tijdens de Winter Masters in Kronenberg. Uit 60 deelnemers, plaatsten in totaal acht combinaties zich voor de barrage.

Caroline Poels-Devos en de tienjarige, zelf gefokte Carpe Diem DV Z (Contact vd Heffinck x Orlando) presteren al een hele poos zeer regelmatig. Tijdens de CSI2* GP van Jumping Mechelen werden ze vijfde en vorige week evenaarden ze dat resultaat in de CSI3* Grand Prix van Villach Treffen. In hippisch centrum de Peelbergen lieten ze ook alle balken omhoog en plaatsten ze met hun tijd van 44.41 seconden alweer op een vijfde plaats.

In de CSI1* GP op een hoogte van 1.35m viel Catherine Van Roosbroeck net buiten de top drie met Ascatano Z, een grijze ruin van Asca Z x Caretano Z. Hun dubbel foutloze ronde in 33.40 seconden bleek uiteindelijk een halve te seconde te traag om een plaats in de top drie te bemachtigen.

De Nederlander Niels Tacken eindigde op 0,10 seconden ook op een vierde plaats in de 1.40m puntenproef met Alexia Z, een dochter van Andiamo Z x Dutch Capotol.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?