CSI3* GP winst voor Belano vd Wijnhoeve Z

Gedurende vijf weken Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva verzamelden Jean-Christophe de Grande en Belano vd Wijnhoeve Z heel wat klasseringen. Ze werden al vierde, derde en tweede in de proeven op 1.45m-niveau, maar in de afsluitende GP’s lukte het telkens niet om foutloos te blijven en zich plaatsen. Tot gisteren! De Grande en de tienjarige Belano verschenen vastberaden in de ring. Ze maakten geen enkele fout en mochten door naar de barrage met 12 kandidaten. Ook in de barrage slaagden ze erin om foutloos te finishen, in een snelle tijd van 40.07 seconden, die zelfs Ben Maher niet wist te verbeteren.

Belano werd gefokt door D. De Cuyper en is een nakomeling van Berlin x Darco uit de stam van Ramona van de Gaver. Voor Belano is dit niet zijn eerste overwinning in een 1.50m Grote Prijs met drie sterren. Vorig jaar won hij ook al de CSI3* GP van Moosele en op zijn zeven jaar schreef hij de Beker van België op zijn naam.

Anthony Philippaerts sloot de top drie af met Quincasco Van't Koningshof Z (Quinar x Cassini II) in de 1.40m Silver Tour CSI1* Grand Prix.

Lorelei vh Waterschoot Z (Lord Z x Parco) eindigde tweede met Alexander Housen op 1.40m-niveau. De achtjarige Iti Wahine Of The Lowlands Z (Indoctro x Goodtimes) won een 1.30m proef met de Amerikaanse amazone Denise Wilson. Cressendo BV Z (Canturano Z x Cassini I) werd vierde op 1.40m-niveau met de Deen Kim Kristensen. Hendrik Denutte en Nazaro Z (Numero Uno x Calato Z) wonnen een proef voor zevenjarigen en voor Chakilly Z (Chacco-Blue x VDL Cardento) en Jens Christ was er een derde plaats bij de zesjarigen.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?