Atomic Z op één in Kronenberg

Christian Ahlmann en de negenjarige Zangersheide hengst Atomic Z waren de besten in de 1.45m hoge Medium Tour Final van de Peelbergen. Uit 47 deelnemers haalden exact 10 combinaties de barrage. Het werd een spannende ontknoping waarbij de volledige top drie binnen de 28 seconden finishten. Met 0,04 seconden voorsprong op Gerrit Nieberg (Bayounag FBH) en 0,07 seconden voorsprong op Richard Vogel (Caramba 92) was de overwinning voor Christian Ahlmann en de Cumano x Chin Chin-nakomeling van Stoeterij Zangersheide. Angelique Rüsen sprong met Corico Z naar een negende plaats, met vier strafpunten in de barrage.

Naast Atomic Z en Corico Z, verzekerden de volgende Z-hengsten zich ook van klasseringen. De vijfjarige Columbus Z (Cornet Obolensky x Baloubet du Rouet) is niet voor niets de oogappel van Christian Ahlmann. De twee bleven volledig foutloos in de youngster rubrieken, met een achtste en negende plaats als resultaat. Verder pakte Christian ook nog een vijfde plaats in de 1.35m-speedproef met zijn zelfgefokte Zampano Z (Zandor Z x Cocktail Jet). Angelique Rüsen en Sir Obolensky Z (Stakkato Gold x Cornet Obolensky) werden eveneens vijfde in de 1.30m hoge barrage. Robinson Maupiler en de zevenjarige Zandor Alpha Z (Zeus x Polydor) eindigden vierde in de finale voor zevenjarigen.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?