Atlantic Z, van Air Jordan Z, wint Spaanse GP

De tweede week van de Barcelona Christmas Tour kende een speciale ontknoping in de tweesterren Grand Prix. Van de 58 deelnemers, waren er amper drie paard en ruiter combinaties die erin slaagden om de basisomloop volledig foutloos af te werken. Onder deze gelukkigen waren ook Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez en Atlantic Z, een 12-jarige zoon van Air Jordan Z x Voltaire die gefokt werd door H. Van Oers. In een barrage met drie kan je de overwinning al bijna aanraken. Thuisruiter Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez had het geluk om als laatste te mogen aantreden, maar door de foutloze barrage in 40.49 seconden van zijn Franse voorganger Arnaud Fontenelle was foutloos blijven én sneller zijn de enige manier om zich nog van de winst te verzekeren. Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez zette alles op alles met Atlantic Z en klokte foutloos af in 39.64 seconden, waarmee hij onder de tijd van Fontenelle dook en zo de CSI2* Grand Prix overwinning wegsnoepte. Harold Boisset eindigde op de vijfde plaats met Quolita Z (Quasimodo Z x Ramiro Z), nadat zij eerder al een 1.40m-proef wonnen in Barcelona. Voor Mathilde Figarella en Nic Nac Z (Nabab de Reve x Polidiktus van de Helle) was er nog een negende plaats met vier strafpunten in de eerste omloop.

Op 1.25m-niveau verzamelde Christophe Leutenez een derde en een eerste plaats met de achtjarige Levi’s Girl Z (vm: Calato Z; f: Beauty BVBA), die Levisto Z als grootvader heeft. Monboulette Z was onder Álvaro González de Zarate Fernandez goed voor een overwinning en twee derde plaatsen. Deze merrie van Montender x Baloubet du Rouet werd gefokt door Huub Dirckx en heeft Deuly Z (1.60m met Yuri Mansur), Dirkie Z (1.60m met Paige Jacobs) en Carlos JD Z (1.60m met Darragh Kerins) als bekende halfzus en halfbroers.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?