Ascalan Z van Asca Z vierde in 2* GP treffen

Naast Clintrexo Z die de hoofdprijs aan zijn palmares toevoegde, waren er in Treffen ook klasseringen voor nakomelingen van Asca Z en Air Jordan Z.

Ascalan Z viel net naast het podium in de moeilijke tweesterren GP. Met de negentienjarige Australiër Dominik Juffinger in het zadel liet deze zoon van Asca Z x Landherr één balkje optekenen in de eerste ronde. Als snelste vierpunter klasseerden ze zich op de vierde plaats. Caroline Poels-Devos werd vijfde met Carpe Diem DV Z (Contact van de Heffinck x Orlando), gefokt door Stal Devos.

Max Kühner eindigde ook vierde met Alfa Jordan Z in het 1.55m hoge kampioenschap na twee foutloze rondes en een barragetijd van 40.61 seconden. Alfa Jordan Z is een zoon van Air Jordan Z uit een Lancelot-moeder die elf jaar geleden geboren werd bij Stal Stenfert uit De Steeg in Nederland.

Laura Renwick behaalde een derde en vierde plaats met Novita Jovial Z (Nabab de Reve x Carthago Z) in de reeksen voor zeven- en achtjarigen. Christian Ahlmann en de Zandor Z-zoon Zampano Z (vm: Cocktail Jet) finishten achtste na een foutloze omloop in het parcours rechtsreeks op tijd.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?