Asca Z levert LR winnaar en runner-up 1.55m GP in St. Tropez

26/100 van een seconde kwamen Armani SL Z en zijn Mexicaanse ruiter Eugenio Garza Perez gisteren te kort om de CSI 4* Grote Prijs van St. Tropez-Grimaud op hun naam te schrijven. Armani SL Z is een zoon van Asca Z uit Cumlaude Z (Cumano), die gefokt werd door Thierry Hendrikx uit Paal. In de Grand Prix mochten 11 van de 46 deelnemers terugkeren naar de barrage, waarin er opnieuw zes combinaties foutloos door de eindmeet snelden. Vooral eindwinnaar Piergiorgio Bucci (Driandria) en runner-up Eugenio Garza Perez maakten het erg spannend, met een minimaal verschil tussen plaats één en twee.

In de 1.50m rankingproef die eveneens telde als GP kwalificatie, kwamen Garza Perez en de 11-jarige Armani SL Z ook al erg sterk voor de dag, goed voor de overwinning.

De CSI1* Grote Prijs kende een Britse overwinning met Anna Camille Vlasov en Arauca Noesar Z, van Air Jordan Z x Le Tot de Semilly op kop. Milena-Maria Pappa uit Griekenland werd tweede met Fantasie VHW Z (Filou de Muze x Canturo). Voor de GP slaagden beide combinaties er ook in om elk een 1.15m proef te winnen in St. Tropez-Grimaud.

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?