Aganix dochters winnen!

Twee dochters van Aganix du Seigneur Z plaatsten zich bovenaan het klassement in Offenburg en in Opglabbeek.

In het Duitse Offenburg startte het concours met een rubriek voor zeven- en achtjarige paarden. In dit 1.35m/1.40m hoge parcours rechtstreeks op tijd ging OAK Grove’s Americana (oorspronkelijk Anabelle Hero Z) met de eerste plaats lopen. Samen met haar Duitse ruiter Harm Lahde zette deze merrie van Aganix du Seigneur Z x Heartbreaker een nulronde neer in 55.97 seconden en was hiermee bijna twee seconden sneller dan de 71 andere deelnemers.

In de rubriek voor zevenjarigen in Sentower Park ging de overwinning eveneens naar een fokproduct van de Waalse fokker Luc Henry. Attoucha Hero Z van Aganix du Seigneur Z uit Gatoucha van ’t Roosakker (Diamant de Semilly) werd vorige maand al tweemaal tweede in de tweesterren Global Champions Playoffs in Praag en ook in Opglabbeek stond ze haar mannetje. De Waalse Melanie Gelin en Attoucha Hero Z snelden in de tweede fase in 28.30 seconden door de eindmeet en lieten de concurrentie achter zich. Sofia Westborg uit Zweden zadelde Concordia Z (Chiquitano Z x Zandor Z), gefokt door Wim Aegten. Dit duo klokte af in een finishtijd van 29.47 seconden, wat goed was voor een gedeelde vierde plaats.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?