Aganix du Seigneur Z en Asca Z leveren winnaars


Bonheiden (België)

Melanie Gelin en Attoucha Hero Z lieten zich in Bonheiden alweer op geen enkele springfout betrappen. Het resulteerde in een tweede plaats in de openingsrubriek voor zevenjarigen en opnieuw een overtuigende overwinning in de finale. Op haar zeven jaar verzamelde deze dochter van Aganix du Seigneur Z x Diamant de Semilly al € 11,306 prijzengeld bij elkaar.

Ook haar volle zus Alana Hero Z sprong met Melanie Gelin in Bonheiden respectievelijk naar een vijfde, een derde en een zesde plaats in de 1.20m CSI1* GP. Beide zevenjarige merries zijn rechtstreekse dochters uit Gatoucha van ’t Roosakker (1.50m met Michael Korompis) en werden gefokt door Gerry Marron en Luc Henry.

Ook al was het pas hun eerste internationale competitie samen, Jeroen De Winter en de achtjarige Armani Z (Asca Z x Burggraaf) reden enkel nulrondes in Bonheiden. Hun dubbel foutloze omloop in de 1* GP van Bonheiden resulteerde in de achtste plaats.
 

Redefin (Duitsland)

Harm Lahde en Oak Grove’s Americana, die oorspronkelijk Anabelle Hero Z heette, werden eerste en derde in de 1.35m proeven voor zeven- en achtjarige paarden in het Duitse Redefin. Met Aganix du Seigneur Z als vader en Oak Grove’s Heartfelt (Heartbreaker) als moeder, heeft deze merrie maar liefst twee ouders die zelf op het allerhoogste niveau presteerden. De 14-jarige Oak Grove’s Heartfelt is nog steeds actief in de sport en sprong met Harm Lahde in Redefin naar een tweede plaats op 1.45m-niveau en werd ook nog derde in de 1.60m driesterren GP.
 

Ranshofen (Oostenrijk)

In het 1.35m-parcours rechtsreeks op tijd, snelden de Duitse Amazone Lea Kremer naar de overwinning met Apologize Z, een zoon van Asca Z x Lavall I die elf jaar geleden gefokt werd door Anna-Kim Schulle.

Daarnaast namen Hans-Günther Blum en Approaching Love Z (Asca Z x Clinton) voor het eerst deel aan een internaternationale competitie en eindigden ze in het Oostenrijkse Ranshofen meteen op een vierde plaats in de afsluitende barrage voor zesjarige paarden.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?