Achtjarige dochter Levisto Z tweede in 1.45m GP St. Tropez

50 deelnemers waagden hun kans in de CSI2* grote prijs van St. Tropez-Cogolin in Frankrijk, waarvan 10 combinaties zich wisten te kwalificeren voor de barrage. Zoe Conter en La Belle Dame Z waren slechts 0,15 seconden verwijderd van de overwinning en schreven uitendelijk de tweede plaats op hun naam. Deze merrie werd acht jaren geleden geboren bij Stoeterij Zangersheide en is een nakomelinge van Levisto Z uit Grande Dame Z (Grannus) waarmee Judy-Ann Melchior sterk presteerde op vijfsterrenniveau.

Naast La Belle Dame Z, was er ook een ereplaats voor Drag du Buisson Z (Dutch Capitol x Artos Z) met de Fransman Edward Levy aan de teugels. Zij werden zesde in de 1.45m proef rechtsreeks op tijd. Op 1.40m-niveau pakte Romain Dreyfus een derde plaats met Niara d'Elsemdam Z (Nabab de Reve x Quattro B). De foutloze ronde van Penelope Leprevost en Casual Z, van Cicero Z x Andiamo Z, was goed voor een zevende plaats.

In de finale voor zes- en zevenjarige paarden finishte Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z x Diamant de Semilly) op een vierde plaats. Ze was voor het eerst in de ring te zien onder de Italiaan Piergiorgio Bucci. No Mercy van T Kamerveld Z (Norton d'Eole x Toulon) en Gudrun Patteet werden achtste in de finale, nadat ze de dagen voordien een derde en een eerste plaats pakten de rubrieken voor jonge paarden.
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?