2* GP overwinning voor Zandro Z in Cervia

Zandro Z sloot de tweede week van de Adriatic Tour in het Italiaanse Cervia af met een overwinning. Samen met thuisruiter Elia Simonetti maakte de achtjarige nakomeling van Zandor Z x Carthago Z geen enkele fout in de 1.45m grote prijs en waren ze met hun barrage in 42.27 seconden goed voor de eerste plaats. Zandro Z is de halfbroer van de Zangersheide gekeurde Casallo Z (Casall ASK), die op het hoogste niveau succesvol was onder Piergiorgio Bucci.

In de afsluitende rubriek voor zevenjarigen eindigde Niels Bulthuis op een derde plaats met Quote Z (vm: Kashmir van Schuttershof). Naast de winst in CSI2* GP pakte Elia Simonetti ook een eerste en derde plaats met U Capitano Z (Uppercut DS x Capitol I) in de andere proeven voor zevenjarigen.

Damocles From Second Life Z (Diamant de Semilly x Caretano Z) en zijn Tsjechische amazone Sara Vingralkova wonnen een rubriek voor zesjarige paarden.

Valentina Interlenghi en Clarimo La Loi Z (Clarimo ASK x Hors La Loi II) werden de vice-winnaars op 1.25m-niveau. Daarnaast sprong Gianluca Senese ook naar een tweede plaats in de 1.30m speedproef met Cash de Laubry Z (Coriano Z x Renville).
 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren?